854

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

13.9.2019.
Olga Cvjetković
udova Nikole, rođena Bazdan
1936. - 2019.
Olga Cvjetković

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Trgovina

Trgovački centar na 5.315 metara četvornih
Metković, 28.2.2004. - Jučer je U Metkoviću pred masom svijeta svečano otvoren novi Trgovački centar. Nakon stanke od nekoliko mjeseci Metkovci ponovno mogu na jednome mjestu pronaći većinu potrepština – od prehrane, preko konfekcije i obuće do kućanskih aparata. Pogledajte fotoreportažu

 

 Trgovina

Trgovački centar Merkator u Metkoviću

Metković, 26.2.2004. - U petak, 27. veljače, u 11 sati u Metkoviću se otvara obnovljeno zdanje bivše robne kuće Razvitka. Merkator iz Ljubljane u obnovu je uložio značajna sredstva, što je vidljivo već po vanjskom izgledu. Unutrašnjost je arhitektonski i sadržajno potpuno promijenjena, sukladno najnovijim standardima opremanja trgovinskih prostora.

 župske vijesti

100.000,00 eura za crkvu i Pastoralni centar

Metković, 25.2.2004. - Župu sv. Nikole biskupa u Metkoviću u nedjelju 22. veljače 2004. posjetio je nadbiskup Paderborna Mons. Hans-Jozef Becker u društvu splitsko - makarskoga nadbiskupa Mons. Marina Barišića i dubrovačkoga biskupa Mons. Želimira Puljića.

 Tradicija

Povorka na Velike poklade

Metković, 23.2.2004. - Sva očekivanja organizatora, ali i svih poklonika maškaravanja, razbila je južina sa kišom. U ovogodišnjoj povorci nedostajalo je nekoliko stotina vrtićana i, možda, isto toliko učenika metkovskih osnovnih škola. Zamjetno manje bilo je i organiziranih maškaranih skupina odraslih. Čak ni Joško Sprčić, ovogodišnji davatelj lika Marku Krnjevalu koji se maškarao u Željka Mavrovića, nije uspio zaustavio južinu. Evo što smo mi zabilježili...

 

 Internet

Rječnik dobio oči i uši

Metković, 22.2.2004. - Započet kao skroman pridonos čuvanju naše baštine, rječnik je narastao na preko 1500 riječi. Značajno je da su ih posjetitelji u "čistilište" dodali još gotovo 300. Većina njih će nakon provjere biti uvrštena u rječnik. Ovakav odaziv naveo nas je da rječnik osuvremenimo slikom i zvukom.

 Šport

Nova odličja našim karatašima

Metković, 19.2.2004. - Na međunarodnom natjecanju "KUP JADRANA" koje je održano 31.01.2004.u Splitu, gdje je nastupilo 547 natjecatelja iz 49 klubova, članovi Karate kluba Metković osvojili su jedno prvo mjesto i jedno drugo mjesto. Zlato je osvojio Dino Žderić u kategoriji cicibani, a Ines Obšivač srebro u kategoriji mlađi učenici. Do sada su članovi karate kluba Metković, iako postoji samo 2 godine, osvojili čak 25 medalja na međunarodnim i regionalnim natjecanjima (5 zlata, 4 srebra i 16 bronca).

 

 Tradicija

Male poklade

Metković, 15.2.2004. - Danas je u Metkoviću započela deseto-dnevna vladavina Neretvanske pokladne kneževine. Ključeve grada su dobili, a kako će njime upravljati vidjet ćemo. Iz programa se vidi da je svaku večer maskenbal u Hotelu „NARONA". U subotu 21. veljače je tradicionalna Gala zabava, a u nedjelju velika Povorka. Završni čin obavit će se u utorak kada će se Marku presuditi – paljenjem i bacanjem u Neretvu. Fotoreportažu sa Malih poklada pogledajte ovdje.

 

 Šport

40 godina rukometa u Metkoviću

Metković, 15.2.2004. - Jučer je u metkovskome GKS-u predstavljena monografija pod nazivom "40 godina rukometa u Metkoviću" autora mr. Ivana Jurića. Ovaj značajan rad, u kojega je uloženo puno truda, predstavlja metkovski rukomet od njegovih prvih godina preko najsjajnijih trenutaka na prijelazu stojeća do danas.

 Tradicija

Maškare, maškare

Metković, 10.2.2004. - Iz Dvora princa Marka Krnjevala dobili smo program održavanja tradicionalnih pokladnih svečanosti koje će se u našem gradu održavati od 15. – 24. veljače o.g. Iako suočeni sa kroničnom besparicom, žilavo Maškarsko društvo i ove godine organizira pošteno suđenje Marku Krnjevalu kome će na dušu staviti sve što u proteklih 12 mjeseci nije valjalo. Iz kuloara se doznaje da će biti optužen i za to što je Račan izgubio vlast. Pozivaju se svi Metkovci, i koji se takvima osjećaju, da maškaraju sebe i svoju dicu i uključe se u pučke ludorije po kojima je Metković nekada bio poznat. Nećemo, valjda, dopustiti da višestoljetna tradicija zamre!

 

 Virusi

MyDoom
Metković, 3.2.2004. - Širenje novoga crva, pod imenom MyDoom, vjerojatno su mnogi već uočili. Ako niste pokretali attachmente u kojemu se nalazi crv, ili vam ih je vaš AV program obrisao, onda nemate problema. A ako nemate instaliranu neku antivirusnu zaštitu, nemojte misliti da crvi plaze po nekima drugima jer, jednom pokrenut, crv se kopira u sistemski direktorij, pretražuje disk u potrazi za e-mail adresama na koje će se poslati te otvara backdoor koji neovlaštenim korisnicima omogućuje pristup zaraženom računalu. Crv također provjerava da li je na računalu instaliran P2P program Kazaa i kopira se u njen dijeljeni direktorij, prerušavajući se kao Winamp ili ICQ. Sve o crvu i njegovu uklanjanju pogledajte na ovoj stranici

 

 

Vijesti iz 2. 2004.
ukupno 10

Tražite u vijestima

 

Kalendar