854

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

13.9.2019.
Olga Cvjetković
udova Nikole, rođena Bazdan
1936. - 2019.
Olga Cvjetković

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Politika

Osnovan Forum žena SDP-a

Metković, 30.11.2006. - Unutar metkovskog Gradskog ogranka Socijaldemokratske partije Hrvatske osnovan je Forum žena SDP-a.

 Akcija

Krv za OB Dubrovnik

Metković, 30.11.2006. - Gradsko društvo Crvenog križa Metković organiziralo je četvrtu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija je održana jučer u prostorijama Crvenog križa, a provodila ju je ekipa službe za transfuziju Opće bolnice Dubrovnik pod vodstvom dr. Vesne Polanda-Lasica.

 Kazalište

Govorimo hrvatski

Metković, 30.11.2006. - Danas u Gradskome kulturnom središtu gostovao je zagrebački glumac Joško Ševo s izborom tekstova pod naslovom "Govorimo hrvatski". Publika, mahom učenička, imala je prigodu doživjeti živu čitanku iz hrvatske književnosti.

 Zanimljivosti

Mladi mago

Metković, 27.11.2006. - Od urednika bloga borovci.blog.hr dobili smo fotografiju magarca, danas u Metkoviću rijetke životinje. Ovaj je star pet mjeseci i u vlasništvu je metkovskog postolara Miška Talajića, velikoga zaljubljenika u životinje. Klikom fotografiju možete uvećati.

 Internet

Redizajn web stranica

Metković, 27.11.2006. - U tijeku je redizajn internetskih stranica na www.metkovic.hr. Kako se radi o vrlo velikom broju stranica moguće su privremene pogrješke u linkovima ili dostupnosti starih materijala. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

 Zanimljivosti

Priznanje Maturantskoj paradi

Metković, 27.11.2006. - Kako bi se priznanje za sudjelovanje u projektu Maturantske parade službeno potvrdilo, Organizacijski odbor Maturantske parade u RH organizirao je u Metkoviću malu svečanost na kojoj su zaslužni dobili svoja priznanja, odnosno Guinnessov certifikat za 2006.

 Fotografija

'Neretva u srcu i oku' putuje Njemačkom

Metković, 27.11.2006. - Izložba fotografija Davorke Kitonić "Neretva u srcu i oku", što ju je početkom studenoga u Svečanoj dvorani Hrvatskog konzulata u Stuttgartu otvorila generalna konzulica Vera Tadić, ovih se dana preselila u prostorije Hrvatskog veleposlanstva u Berlinu.

 Predavanje

Stručno usavršavanje za pčelare

Metković, 27.11.2006. - U organizaciji pčelarske Udruge "Kadulja" iz Metkovića, u GKS-u Metković održano je stručno usavršavanje za pčelare s područja bivše općine Metković, Ploča, Dubrovačkog primorja, Splita i Omiša, a nazočni su bili i pčelari iz Čapljine, Neuma i Ljubuškoga u susjednoj BiH.

 Kultura

Peta sezona koncerata

Metković, 27.11.2006. - U okviru 5. ciklusa koncerata Hrvatske glazbene scene mladih koncert su, kao gosti, održali Silvano Kuzman, profesor violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, i Jakša Zlatar, profesor klavira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu te umjetnički direktor HGSM i potpredsjednik EPTE Hrvatske.

 Šport

Osnovana krovna športska organizacija

Metković, 27.11.2006. - Sukladno Zakonu o športu, koji je stupio na snagu početkom srpnja, u Metkoviću je osnovana Športska zajednica grada Metkovića. Zajednica, kao krovna organizacija, okupljat će sve udruge i društva što se bave sportskom djelatnošću i koja su spremna ući u Zajednicu. Takvih je u gradu trenutno 46.

 In memoriam

Obilježena 15. obljetnica vukovarske žrtve

Metković, 18.11.2006. - Kao svugdje u Hrvatskoj večeras su i u Metkoviću gorjele svijeće sjećanja na Vukovar i Škabrnju koji su prije petnaest godina proživljavali strašnu agoniju.

 Narona

Sjednica Hrvatskog muzejskog vijeća u Vidu

Metković, 14.11.2006. - Jučer i danas u Vidu u prostoru Muzeja Narone pod presjedanjem prof. Vinka Ivića održana je 27. sjednica Hrvatskog muzejskog vijeća na temu "Novi državni arheološki muzeji i novi stalni postavi arheoloških muzeja koje financira Ministarstvo kulture".

 Priroda

U pohode Vjetrenici

Metković, 14.11.2006. - Mala skupina metkovskih ljubitelja prirodnih fenomena, kao što su špilje, nedavno je posjetila Vjetrenicu, jednu od najpoznatijih krških špilja koja se nalazi u Zavali blizu sela Ravno u BiH.

 Šport

Metkovcima polovičan uspjeh

Metković, 13.11.2006. - Protekli vikend metkovski sportaši odigrali su utakmice u domaćim ligama s polovičnim uspjehom. Nabolje su prošli rukometaši RK Metkovića 1963 koji su u Kninu pobijedili domaći RK Knin 95 rezultatom 32:22.

 Zdravstvo

Besplatan pregled mamografom

Metković, 6.11.2006. - Socijaldemokratski forum žena SDP-a u suradnji s Hrvatskim društvom za osteoporozu jučer je ispred Doma zdravlja Metković za žene iz Metkovića i okolnih mjesta organizirao besplatni pregled mamografom i mjerenje gustoće kostiju.

 Šport

Košarkaška utakmica nakon 22 godine

Metković, 5.11.2006. - Prošlo je čak 22 godine otkako se u Metkoviću posljednji put odigrala seniorska košarkaška utakmica. Možda je previše reći da se košarka u naš grad vratila "na velika vrata", ali dvije pobjede u gostima i današnja uvjerljiva pobjeda KK Metkovića nad drugom ekipom KK Alkara zasigurno će privući ljubitelje košarke na tribine Gradske dvorane.

 Vrijeme

Pet dana između ljeta i zime

Metković, 3.11.2006. - Jutros je u Metkoviću osvanuo najhladniji dan ove jeseni. Službeno izmjerena temperatura zraka bila je 5oC, a vjerojatno je u pojedinim dijelovima grada bila i niža. Neretva je u odnosu na zrak zračila toplinom od 9,5oC. Prije samo nekoliko dana pisali smo o prababljem ljetu. U nedjelju se na ušću Neretve našlo i kupača, a jučer su snijegom zabijeljeli vrhovi Veleža udaljeni od Metkovića nešto više od 30 km.

 

 In memoriam

Sjećanje na najdraže

Metković, 2.11.2006. - Na današnji dan sjećamo se svojih umrlih. Groblje Svetog Ivana na Predolcu već uoči Svisvetih postaje mjesto gdje živi mogu susresti kojega znanca što je doputovao u svoj bivši grad posjetiti grobove najdražih.

 

Vijesti iz 11. 2006.
ukupno 18

Tražite u vijestima

 

Kalendar