854

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

13.9.2019.
Olga Cvjetković
udova Nikole, rođena Bazdan
1936. - 2019.
Olga Cvjetković

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Internet

Problemi sa serverom
Metković, 29.1.2007. - Napokon je ponovno proradio naš FTP server. Vjerojatno ste primijetili da su ove stranice jedno vrijeme bile nedostupne. Preko pomoćnog servera bio je vidljiv sadržaj na metkovic.hr, a nakon dan i na www.metkovic.hr. Sada je proradio i FTP pristup pa ćemo postaviti vijesti koje su se u međuvremenu skupile.

 

 Obrazovanje

Osposobljavanje neretvanskih pčelara

Metković, 23.1.2007. - U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem iz Slatine, pčelarska udruga «Kadulja» Metković organizirala je program osposobljavanja za poslove u pčelarstvu te stjecanje zvanja «Pčelar».

 Maraton lađa

Prvi put bez gubitaka

Metković, 22.1.2007. - Udruga lađara Neretve održala je prvu Skupštinu nakon devetog po redu Maratona lađa koji se održao u kolovozu prošle godine. Na sastanku je istaknuto kako je Udruga u prošloj godini imala niz aktivnosti sa svrhom promocije Maratona te kako je Udruga po prvi put u posljednjih devet godina uspjela poslovati bez gubitaka.

 Gradske vijesti

325 tisuća kuna metkovskim studentima

Metković, 22.1.2007. - Poglavarstvo grada Metkovića odlučilo je financiranje još 49 studenata kroz jednokratnu pomoć koju će kao i 16 studenata, kojima je već prije odobrena stipendija, dobivati kroz deset mjeseci u iznosu od 500 kuna mjesečno. Tako će Grad Metković ove školske godine sufinancirati studiranje ukupno 65 studenata za što će se izdvojiti 325 tisuća kuna.

 Tragedija

Poginuli mladi roditelji 6-mjesečnog dječaka

Metković, 19.1.2007. - Mladi bračni par Ivana (20) i Marko Obrvan (20) iz Metkovića poginuli su u srijedu navečer oko 20.30 sati u Ulici Petra Krešimira IV. kod kućnog broja 128. Iako je ta ulica jedna od najprometnijih u gradu, nitko nije bio svjedok događaja. Susjedi su čuli škripanje guma prilikom kočenja, ali kako drugih znakova nije bilo, nitko na to nije obraćao pozornost. Cijeli članak>>

 

 Šport

Nakon 12 godina Dinamo u Metkoviću

Metković, 19.1.2007. - Oko 3000 gledatelja jučer je na stadionu "Iza Vage" pratilo utakmicu NK Neretve i NK Dinama koji su se posljednji put sastali prije 12 godina kada su u prvenstvenoj utakmici Prve lige odigrali 1:1. Iako je tu prijateljsku utakmicu pokvario prethodni sukob navijačkih skupina BBB i Torcide, tijekom igre, a i poslije, sve je prošlo uglavnom u redu.

 Rukomet

Junuzović na klupi Metkovića 15. veljače

Metković, 19.1.2007. - Nakon prozivke na koju se u utorak navečer odazvao 21 igrač, RK Metković započeo je s treninzima za nastavak prvenstva. Uz standardne igrače u proljetnom dijelu prvenstva za Metković će zaigrati i reprezentativac Ivan Čupić koji je igrao u zagrebačkom Medvešćaku.

 Politika

Čačić posjetio Metković

Metković, 19.1.2007. - U sklopu obilaska Dubrovačko-neretvanske županije Radimir Čačić posjetio je i Metkoviću. Na neformalnom druženju s građanima kritički se osvrnuo na rad aktualne vlasti, rekavši kako Vlada Ive Sanadera nije riješila ni jedan veći problem, a jedan od primjera je Dubrovačko-neretvanska županija u kojoj nije bilo potpore gospodarstvu.

 Predavanje

Goriva i maziva u poljoprivredi

Metković, 19.1.2007. - U prostorijama Gradskog poglavarstva Opuzena nedavno je održano tematsko predavanje «Goriva i maziva u poljoprivredi». Predavanje su organizirali Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu i INA d.d. čiji stručnjaci su bili i predavači.

 Šport

Navijački neredi

Metković, 18.1.2007. - Prijateljska utakmica između NK Dinama i NK Neretve nije niti počela, a već su se sukobile suprotstavljene navijačke skupine.

 Ekologija

»Gornji horizonti« ugrožavaju Neretvu
Metković, 18.1.2007. - Iz SDP-a su u srijedu prozvali Vladu za netransparentnost i nezainteresiranost prema gradnji niza hidroelektrana u gornjem toku Neretve, projekt »Gornji horizonti«, upozoravajući kako bi skori početak njegove realizacije u Republici Srpskoj mogao imati dalekosežne ekološke i gospodarske posljedice za hrvatsku dolinu Neretve. Cijeli članak>>

 

 Promet

Asfaltiranja u Prudu i Metkoviću

Metković, 11.1.2007. - Nakon skoro godinu dana normaliziran je promet županijskom cestom 6218 kroz metkovsko prigradsko naselje Prud. Novoizgrađeni dio trase pred Božić je asfaltiran prvim slojem asfalta, a ovih dana navući će se i završni sloj.

 Narona

Restauratorima pune ruke posla

Metković, 10.1.2007. - U nedavno završenom Muzeju Narone u Vidu i dalje traju konzervatorsko-restauratorski radovi. Stručnjaci Arheološkog muzeja Split trenutno pripremaju povratak središnjeg reljefa u Augustej.

 

 Gradske vijesti

Vatrogascima nova vozila

Metković, 9.1.2007. - Vozni park Javne vatrogasne postrojbe Metković bogatije je za jedno vozilo. Riječ je o navalnom vozilu marke "Magirus Deutz" što ga je, kao darovnicu, metkovska JVP dobila od JVP Zagreb. Automobil je u Metković stigao sa kompletnom vatrogasnom opremom koja će djelatnicima postrojbe omogućiti brži izlazak na teren i bolju efikasnost u gašenju požara.

 

 Vrijeme

Prst slane

Metković, 6.1.2007. - Jutros su mnogi vozači u Metkoviću morali potražiti kakvo strugalo kako bi očistili slanu što se tijekom noći nakupila na vjetrobranima njihovih vozila.

 

Vijesti iz 1. 2007.
ukupno 15

Tražite u vijestima

 

Kalendar