855

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

13.9.2019.
Daniel Bebić
pok. Ante
1953. - 2019.
Daniel Bebić
13.9.2019.
Olga Cvjetković
udova Nikole, rođena Bazdan
1936. - 2019.
Olga Cvjetković

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Obavijest

Sutra bez vode u Ul. Petra Zoranića

Metković, 10.9.2019. - Iz tvrtke Metković d.o.o. obavještavaju korisnike vodnih usluga u Ulici Petra Zoranića da će sutra, 11. rujna od 9 sati do 11 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode. Ulica će u to vrijeme biti zatvorena za sav promet.

 

 Obavijest

Ne parkirajte sutra ispred Croatia osiguranja i Neretvina igrališta

Metković, 10.9.2019. - Iz Grada mole vlasnike motornih vozila da sutra, 11. rujna od 6 sati nadalje svoja vozila ne parkiraju na parkiralištima ispred Croatia osiguranja i sjevernoga ulaza u Neretvino igralište, budući da će se na tim površinama nanositi završni sloj asfalta.

 

 Javni poziv

Poziv na dostavu ponuda za uređenje pomoćnoga igrališta Metković

Metković, 10.9.2019. - Ustanova za kulturu i sport Metković objavljuje Poziv na dostavu ponuda za građevinske radove uređenja pomoćnoga igrališta Metković i postavljanja umjetne trave.

 Projekti

Nabavljena oprema za Dječji vrtić Metković

Metković, 9.9.2019. - U sklopu Projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ nabavljena je oprema za taj vrtić.

 

 Gradska uprava

Gradonačelnik Milan s Gimnazijom i Srednjom školom potpisao ugovore o darivanju

Metković, 9.9.2019. - Gradonačelnik Dalibor Milan je u prostorijama Grada Metkovića s ravnateljem Srednje škole Metković Marijom Obradovićem i ravnateljem Gimnazije Metković Jozom Jurkovićem potpisao ugovore o darivanju.

 Folklor

KUD 'Metković' poziva na upis

Metković, 7.9.2019. - Škola folklora, koja djeluje pri KUD-u 'Metković', počinje s upisom svojih starih i novih članova. Upis će se obavljati u prostorijama KUD-a 'Metković 'u sljedećim terminima:

 Šport

Bravo, Bruno!

Metković, 7.9.2019. - Sinoćnji trijumf hrvatske nogometne reprezentacije nad Slovacima obradovao je cijelu Hrvatsku, a nas je posebno obradovala izvrsna igra našega Brune Petkovića.

 Promet

Ne skrećite ulijevo u Ul. Matice hrvatske

Metković, 5.9.2019. - Ne vrijedi više privremena prometna regulacija koja je dopuštala vozačima što su se od Trga kretali Ulicom Ivana Gundulića da prije pješačkoga prijelaza pokraj tržnice skrenu lijevo u Ulicu Matice hrvatske. To je bilo označeno žutom signalizacijom, koja je danas izbrisana pa skretanje ne samo da je zabranjeno nego nigdje ne vodi. Dopušteno je samo stanarima te ulice u nju vozilom ući iz smjera Opuzena.

 

 Obavijest

Dio Predolca sutra bez vode

Metković, 5.9.2019. - Iz tvrtke Metković d.o.o. obavještavaju korisnike vodnih usluga u Makarskoj, sv. Đorđa, Skalama VI, Putu groblja i Tivatskoj ulici da će u petak, 6. rujna od 9 sati do 13 sati zbog radova na vodospremi doći do prekida u isporuci vode.

 

 Promet

Novi prometni smjerovi u središtu grada

Metković, 5.9.2019. - Zbog nastavka radova na izgradnji rotora u Ulici Ante Starčevića za promet je zatvorena Ulica Matice Hrvatske i dio njezina raskrižja s Ulicom Ante Stračevića.

 Radionica

Agroturizam i mjere ruralnog razvoja

Metković, 5.9.2019. - Centar za održivi razvoj iz Imotskoga i Udruga DOBRA organiziraju radionicu na temu Agroturizam i mjere ruralnog razvoja, koja će se održati u Volonterskom centru Dobra (bivša knjižnica) u petak, 6. rujna s početkom u 18 sati.

 In memoriam

Danas se opraštamo od Ante Polića

Metković, 4.9.2019. - U 73. godini života umro je Ante Polić – Pape – kako su ga iz poštovanja zvali njegovi prijatelji, rukometaš iz vremena kada se rukomet još igrao na travi Neretvina pa na ceneri školskoga igrališta, pokretač mnogih akcija u Metkoviću u kojima su sudjelovali tadašnji mladi, iznimno društven i zabavan čovjek mirne naravi.

 Poziv

Dođite na radionice o razvoju održivog turizma i revitalizaciji ruralnih naselja doline Neretve

Metković, 3.9.2019. - Radionice “Preduvjeti za razvoj održivog turizma u dolini Neretve” i Revitalizacija ruralnih naselja doline Neretve” organiziraju se za sve zainteresirane stanovnike doline Neretve, a održat će se u srijedu, 4. rujna 2019. godine na Pučkom otvorenom učilištu u Pločama s početkom u 16 sati.

 Obavijest

Bez vode u Petra Zoranića

Metković, 3.9.2019. - Iz tvrtke Metković d.o.o. obavještavaju korisnike vodnih usluga u Ulici Petra Zoranića da će danas od 9 sati do 11 sati doći do prekida u isporuci vode zbog radova na vodoopskrbnoj mreži.

 

 Obrazovanje

Dubravka Šešelj u mirovinu nakon 44 godine rada

Metković, 3.9.2019. - Na sjednici Učiteljskoga vijeća 30. kolovoza 2019. od svojih se kolegica i kolega oprostila dugogodišnja učiteljica – savjetnica likovne kulture Dubravka Šešelj, koja nakon 44 godine rada odlazi u zasluženu mirovinu.

 Obrazovanje

U petak prozivke prvašima i petašima

Metković, 3.9.2019. - OŠ Stjepana Radića obavještava o prozivkama 6. rujna i početku nastavne godine 9. rujna.

 

 Posao

Osposobite se za pomoćnoga kuhara

Metković, 2.9.2019. - Udruga DOBRA, u okviru trogodišnjeg programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Od obrazovanja do zapošljavanja, objavljuje Natječaj za osposobljavanje – pomoćnog kuhara.

 

Vijesti iz 9. 2019.
ukupno 17

Tražite u vijestima

 

Kalendar