850

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

19.9.2019.
Pavo Dramac
pok. Pave
1944. - 2019.
Pavo Dramac

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Ekologija

Prikupljeno oko 50.000 boca

Metković, 27.1.2006. - Poduzeće Metković d.o.o. za komunalne djelatnosti od ponedjeljka je počelo sa otkupom PET boca, limenki, staklenih boca i staroga papira kojega za sada uzimaju samo od trgovina.

 In memoriam

Sjećanje na Antu Zloića

Metković, 25.1.2006. - U Srednjoj školi Metković jučer je održana komemoracija pok. Anti Zloiću koji je u nedjelju poginuo nesretnim slučajem. U ime djelatnika škole od njega se oprostio ravnatelj Mario Obradović, a učenici 3. a razreda trgovačke struke Maja Ujdur, Ana Družijanić i Petar Turudić od njega su se oprostili stihovima.

 Kultura

Ivo Miro Jović u Metkoviću

Metković, 21.1.2006. - Jučer je predsjedavatelj Predsjedništva BiH Ivo Miro Jović posjetio Metković kao pokrovitelj likovne kolonije koja u Hotelu Narona se održava od petka do nedjelje.

 Šport

Narona pobjednik turnira u Vidu

Metković, 16.1.2006. - Jučer je u Vidu igrana završnica Malonogometnog turnira "Ante Taslak" koji se održava već deveti put. Od trideset momčadi najbolja je bila momčad "Narona" koja je u utakmici za prvo mjesto savladala mjesne rivale "Marelo" rezultatom 5:4. Treće mjesto osvojila je momčad "Krvavac".

 Promet

Radovi na cesti kroz Prud

Metković, 13.1.2006. - U metkovskom prigradskom naselju Prud u tijeku su radovi na rekonstrukciji ceste i zaštiti izvorišta Norina otkud se crpi voda za regionalni vodovod Neretva-Pelješec-Korčula-Lastovo.

 Zanimljivosti

Paraskevidekatriafobija

Metković, 13.1.2006. - Paraskevidekatriafobija je strah od datuma kakav je danas - petka, trinaestoga dana u mjesecu. Praznovjernima je to dovoljan razlog da ne sjedaju u automobil, penju se na krov namjestiti pomaknuti crijep… Zašto se baš petak trinaesti smatra zlosretnim danom?

 In memoriam

Metković se oprostio od Marina

Metković, 8.1.2006. - Nekoliko tisuća građana Metkovića jučer je na Gradskom groblju Sv. Ivana na posljednje počivalište ispratilo svog mladog sugrađanina Marina Jakića koji je u četvrtak tragično poginuo u prometnoj nesreći kod Živogošća.

 In memoriam

Tuga u Metkoviću
Metković, 6.1.2006. - Jučer je sve nas zaprepastila vijest o stravičnoj prometnoj nesreći kod Živogošća u kojoj je autobus sa dvadesetak putnika sletio u provaliju. Dvoje putnika je poginulo, a dvanaest teže ozlijeđeno. Detaljnije o nezgodi već ste zasigurno pročitali ili čuli u jednom od medija.

 

Vijesti iz 1. 2006.
ukupno 8

Tražite u vijestima

 

Kalendar