vijesti www.metkovic.hr

 Obrazovanje

Dan škole OŠ Stjepana Radića

Metković, 13.6.2010. - Osnovna škola Stjepana Radića iz Metkovića svoj Dan škole  obilježila je prigodnim programom u GKS-u Metković.
   Na početku programa ravnateljica Božena Nikoletić pozdravila je okupljene i u kraćem izlaganju osvrnula se na rad Škole u protekloj godini. Istaknula je kako su svi djelatnici Škole, najvećoj i po uspjesima prepoznatljivoj u Županiji, u proteklom razdoblju dali sve od sebe kako bi sve bilo u najboljem redu. Posebno je pohvalila učenike i njihove mentore koji su sudjelovali na školskim natjecanjima je boje škole branilo njih 500. Na kraju je svima zahvalila na suradnji izrazivši nadu da će cijeli kolektiv i nadalje inzistirati na idealu obrazovanja jer su odgoj i obrazovanje najvažnija djelatnost koju škola provodi.
   U nastavku je izveden prigodan program u kojem su učenici svih uzrasta pokazali pjevačke, recitatorske, plesne i dramske vještine. Na kraju programa učenicima koji su ostvarili uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima te njihovim mentorima ravnateljica Nikoletić dodijelila je priznanja i nagrade.