vijesti www.metkovic.hr

 Politika

Sjednica ŽO HNS-a u Metkoviću

Metković, 12.12.2010. - U Hotelu Narona jučer je održana treća sjednica Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke - liberalni demokrati na kojoj su članovi predsjedništva dogovorili detaljne akcije u predizbornoj godini.
– Kao primarni cilj postavljena je promocija HNS-ovih programa koji svojom kvalitetom mogu izvući Hrvatsku iz kaljuže u koju nas je gurnuo vladajući HDZ s partnerima. Programi koje promiče HNS su: Do gospodarskog uzleta s HNS-om, U društvo znanja s HNS-om, Bolje.brže.pravosuđe@hns.hr, Nova javna uprava, Od hrvatskog polja do europskog stola te Hrvatske reforme po europskim standardima. Osim programa  HNS ima i nekoliko ključnih projekata kao što su: HNS za mlade u politici, Bez žena nema demokracije te Dostojanstveno u treću životnu dob. Kvalitetu naših programa i projekata svakim danom sve više prepoznaju i mladi kojih je sve više u našoj stranci pa smo između ostaloga danas u Metkoviću osnovali i Interesni odbor mladih HNS-a naše županije za čijeg je predsjednika izabran Mario Tevšić iz Dubrovnika – rekao nam je Valentin Dujmović potpredsjednik ŽO HNS-a Dubrovačko-neretvanske županije. 
   Održavajući sastanak u Metkoviću namjera predsjedništva ŽO bila je između ostaloga pružiti podršku žiteljima doline Neretve koji su zadnjih dana prolazili kroz teško razdoblje. Okupljeni su pozvali sve odgovorne institucije i pojedince kao i Vladu RH, koju drže najodgovornijom, da naprave sve kako se katastrofa, koja je u samo jednoj godini dva puta pogodila dolinu Neretve, ne bi ponovila.