vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Šest medalja iz Kaštel Staroga

Metković, 19.12.2011. - Karataši Karate kluba Metković sudjelovali su protekloga vikenda na 2. po redu međunarodnom klupskom natjecanju Kaštela Karate Open 2011. na kojem je nastupilo 627 natjecatelja iz 54 kluba iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
KK Metković u Kaštel Stari otišao je sa 17 natjecatelja koji su osvojili sadam medalja od čega jednu zlatnu, tri srebrene i tri brončane. Zlatnu medalju u borbama u kategoriji mlađe učenice +36 kg osvojila je Marija Glavinić. Srebrene medalje osvojili su Sara Ćelić u borbama u kategoriji učenice +40 kg, Petar Borovac u borbama u kategoriji mlađi učenici -34 kg te Ante Juračić u katama u kategoriji mlađi učenici. Brončane medalje izborene su u borbama, a osvojile su ih Maja Žderić i Gabi Dominiković u kategoriji mlađe kadetkinje -45 kg i Ivana Galić u kategoriji mlađe kadetkinje -40 kg.
Do polufinala dospjeli su Ema Vidović, Iva Vučić i Matea Bebić, ali im je medalja izmakla u naknadnim repasažnim borbama.
Nastupili su još Andrea Ivanković, Josipa i Ivana Brnas, Anđela Sušak, Karlo Čović i Nikola Bjeliš koji su natjecanje završili u prvom kolu. Marijan Filipović nije uspio nastupiti.