vijesti www.metkovic.hr

 Koncert

Božićno-novogodišnji koncert u crkvi Sv. Nikole

Metković, 21.12.2011. - Sinoć je u crkvi Sv. Nikole održan Božićno-novogodišnji koncert Mandolinskog orkestra KUD-a Metković.
     Na koncertu je izvedena 21 pjesma, a otvoren je pjesmom Djetešce nam se rodilo koju su zajednički izveli Mandolinski orkestar i djeca KUD-a Metković. U nastavku su se nizale božićne pjesme, od tradicionalnih do suvremenih, poput Jingle bells, Božić ide uz ulicu, Svim na zemlji, Sretan Božić svakome i drugih. Uz djecu iz dječjih skupina i pjevačku skupinu KUD-a Metković kao gosti na koncertu nastupili su Župni zbor župe Sv. Nikole, Klapa Sv. Nikola, Mandolinski orkestar župe Sv. Nikole i Mandolinski orkestar iz Vrgorca. Program su upotpunili solisti: Ana Marija Planinić, Paula Volarević, Zoran Bebić Beba, Maja Jerković, Vice Šiljeg i Branko Medak. Koncert je završen pjesmom Radujte se narodi koju su zajednički otpjevali svi sudionici programa.
     U ime župe Sv. Nikole svim izvođačima i publici zahvalio je župnik don Senko Antunović koji je tom prigodom rekao kako se nada da će održavanje Božićno-novogodišnjeg koncerta u crkvi Sv. Nikole postati tradicija.