vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Druženje s reprezentativkom Ivanom Petković

Metković, 27.12.2011. - Mlade metkovske rukometašice, rođene 2000., koje treniraju pod vodstvom Nataše Ćopić jučer su imale prigodu družiti se s hrvatskom reprezentativkom i igračicom RK Podravka Ivanom Petković.
     Ivana se prije desetak dana vratila iz Brazila gdje je s Hrvatskom rukometnom reprezentacijom sudjelovala na SP na kojem su naše cure osvojile sedmo mjesto, a nekoliko slobodnih dana za božićne blagdane odlučila je provesti u toplini obiteljskog doma u Metkoviću kako bi napunila baterije za nove klupske obaveze koje je očekuju već za dan, dva.
     Tijekom druženja, koje je upriličeno u Sportskoj dvorani OŠ Stjepana Radića, najviše se pričalo upravo o SP u Brazilu, a male rukometašice puno je više impresioniralo što je u Brazilu trenutno ljeto nego sama borba na rukometnim terenima. Također ih je zanimalo za koje je sve klubove Ivana igrala, tko joj je bio trener dok je igrala u ŽRK Metković, koliko trenira dnevno, koje je sve države obišla igrajući rukomet, koji su joj planovi i slično.
     Ivana je strpljivo odgovorila na sva postavljena pitanja, a na kraju druženja curama je obećala zajednički trening za svog idućeg boravka u Metkoviću.