vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Pomaknut rok za obilježavanje zemljišta

Metković, 1.3.2012. - Zbog vremenskih neprilika tijekom veljače petnaestak dana kasne pripremni radovi potrebni za početka nove katastarske izmjere koja će se provesti na području grada Metkovića za dio K.O. Metković, a izvest će je splitska tvrtka GEODATA d.o.o. i Geodetski zavod iz Splita.
    Najvažnije je istaknuti da je termin za obilježavanje nekretnina, odnosno označavanje granica zemljišta na kojima sve fizičke i pravne osobe imaju pravo vlasništva ili druga prava, sa 5. ožujka pomaknut na 18. ožujka. Za potrebe katastarske izmjere u tijeku je uređenje prostorija uz Zgradu političkih stranaka (uvučeni ulaz) u Ulici kralja Zvonimira. Doznali smo da je od prošloga ponedjeljka na terenu ekipa koja građanima, uz dodatna pojašnjenja, dijeli oznake za obilježavanje granica. Svi oni koji u to vrijeme ne budu na kućnoj adresi, oznake će moći preuzeti u spomenutome uredu koji će u međuvremenu započeti s radom.
    O početku rada Ureda i svim dodatnim informacijama vezanima uz katastarsku izmjeru građani će biti obaviješteni putem lokalnih medija.