vijesti www.metkovic.hr

 Komentar

24:28

Metković, 7.3.2012. - Kada je svojedobno na YouTubeu objavljen video clip iz Haaške sudnice u kojemu Šešelj poziva sve pripadnike „Sekretarijata Haaškoga tribunala“ da mu „popuše kurac“ (nećemo se točkati i praviti finima, jer fino nije) pomislio sam da se radi o vještoj montaži. Na žalost (ili na svu sreću) nije. Oće Vojkan, oće, a kada Vojkan nešto oće – to i može.
  Mogao je Vojislav Šešelj (naš nedaleki susjed iz Popova polja) prije dvadesetak godina sve što mu je padalo na pamet. Nije mu nedostajalo sljedbe. Čak je i Tužiteljstvo, tražeći 28 godina zatvora, ustvrdilo da je „Velika Srbija bila njegov raison d'etre“, što će reći, razlog njegova bivstvovanja. Nema toga što Vojkan svakim svojim dahom nije činio da bi ispunio sebi zacrtanu misiju. Znaju to dobro vojvođanski Hrvati, ali i mnogi s prostora bivše državne zajednice kojima je rat zauvijek promijenio živote i odnio najdraže. A što bi on zamislio šešeljevci bi i ostvarili.
   24:28
  Ante Gotovina (nepravomoćno) je osuđen na 24 godine zatvora. Neću nabrajati što mu je Tužiteljstvo sve natovarilo na vrat. Isto Tužiteljstvo za Šešelja traži samo četiri godine više. Zakazala je Antina obrana, zakazao je Ante koji vojnički sve podnosi. Trebao se malo više u Haagu družiti s Vojkanom pa bi mu brisali vodeću dvicu . I odavno bi bio doma.
Ivica Puljan