vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Karamarko podijelio iskaznice

Metković, 11.7.2012. - Jučer je nakon boravka u Neumu i susreta sa čelnicima HDZ-a BiH, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sa suradnicima posjetio Metković gdje se susreo sa članovima GO HDZ-a Metković te članovima i simpatizerima stranke. Susret je održan u Hotelu Narona, a Karamarkov boravak u Metkoviću iskorišten je kako bi se novim članovima uručile članske iskaznice.
   Uz Karamarka u Metkoviću su boravili i glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, Božidar Kalmeta, Ivan Šuker, Tomislav Čuljak, Branko Bačić i Dubravka Šuica.
   Okupljene u Hotelu Narona u ime GO HDZ-a Metković pozdravio je predsjednik GO Nikola Oršulić, nakon čega su im se obratili predsjednik HDZ-a DNŽ Branko Bačić, potpredsjednica HDZ-a i predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, a na samom kraju govorio je Tomislav Karamarko.
   U svom govoru on je kritizirao rad i postupke vladajuće Kukuriku koalicije, a posebno je kritizirao skidanje pokroviteljstva Sabora nad Bleiburgom, uvođenje građanskog odgoja u škole, novi zakon o HRT-u, ali i odustajanje vladajućih od gradnje Pelješkog mosta.
   Na kraju skupa podijeljeno je stotinjak novih članskih iskaznica.