vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Završni skup Mosta na Trgu

Metković, 17.5.2013. - Na Trgu kralja Tomislava sinoć je Most nezavisnih lista imao svoj završni predizborni skup na kojemu su se građanima predstavili kandidati Mosta za Gradsko vijeće te kandidat za gradonačelnika Božo Petrov, zajedno sa svojim zamjenicima Katarinom Ujdur i Nikolom Grmojom.
    Program su započeli Branko Bebić i grupa Versi , a onda je svoj najavljeni povratnički koncert imao MetkovskiSpaček. Poslije nastupa Spačeka na pozornicu su počeli izlaziti mostovi kandidati za Gradsko vijeće koje su slijedili kandidati za gradonačelnika i zamjenike. U svojim govorima Ujdur i Grmoja više su puta ponovili da žele zaustaviti propadanje Metkovića te da to mogu samo mladi nekompromitirani stručni ljudi. Petrov, kao posljednji govornik, zahvalio je okupljenima na podršci i pozvao ih da u nedjelju izađu na izbore te daju svoj glas Mostu nezavisnih lista i njemu kao kandidatu za gradonačelnika kao i da na županijskome listiću također zaokruže Mostovu listu.
    Program je nastavljen novom pjesmom Spačeka koju su nazvali most tijekom koje su s okolnih zgrada na trg pušteni plavi baloni.