vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Osam zlatnih medalja iz Ploča

Metković, 27.5.2013. - Dva metkovska karate kluba jučer su nastupila na Međunarodnom klupskom natjecanju Kup grada Ploča s kojega su se vratila sa osam zlatnih, osam srebrnih i 10 brončanih medalja.
    Karate klub Knez Domagoj osvojio je 5 zlatnih, 6 srebrnih i 8 brončanih medalja. Zlata su osvojili Vedran Ćupurdija i Marin Ilić u borbama, Tea Klarić i Ante Bebić (Marijev) u katama, te sestre Josipa, Petra i Matea u katama ekipno.
    Srebrni su bili Ante Bebić (Marijev), Petra Bebić i Ana Bebić u borbama, Luka Marević i Josipa Bebić u katama, te sestre Josipa, Petra i Matea u borbama učenice ekipno.
    Do brončanih medalja u borbama stigli su Ante Bebić (Markov), Petra Bebić u kategoriji mlađe kadetkinje i Josipa Bebić u kategoriji učenice i kategoriji mlađe kadetkinje. Broncu u katama dobili su Ivan Bebić i Matea Bebić te ekipno u borbama mlađi kadeti Ivan Marević, Marin Ilić i Ante Bebić (Markov) i mlađe kadetkinje Marija, Josipa i Petra Bebić.
    Karate klub Metković je nastupio sa 18 natjecatelja koji su osvojili tri zlata, dva srebra i dvije bronce. Zlata su osvojili Ante Utovac i Ante Krstičević u kategoriji mlađih učenika te Ema Vidović u kategoriji učenice.
    Srebra su osvojili Anđela Bunoza u kategoriji mlađe učenice kate i Ante Dugandžić u kategoriji učenika. Brončani su bili Petar Borovac u kategoriji učenika i Iva Vučić u kategoriji učenice.