vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Hrvace 0:1

Metković, 8.9.2013. - Neretva je danas izgubila i treću utakmicu na domaćem terenu. Ovoga puta nadigrala ju je momčad Hrvaca koja je do pobjede došla pogotkom Dina Božinovića u 28. minuti. Metkovci su na terenu dobro parirali protivniku, ali su gosti gotovo tijekom cijeloga susreta ipak djelovali opasnije.
     Domaći su u susret krenuli angažirano što im je u 10. minuti donijelo i prvu izglednu prigodu za pogodak koju na žalost nisu uspjeli realizirati. Metkovci su nastavili borbeno, ali samo jedan trenutak nepažnje domaće obrane bio je dovoljan za brzi protunapad gostiju koji je završio pogotkom Božinovića. U nastavku utakmice Neretva je pokušavala doći do izjednačenja, ali je sve proteklo sa samo nekoliko prigoda koje na žalost nisu realizirane.
Za Neretvu su igrali: Rolj, Dominiković, Kuran, Glavan, Batinović, Ćelić (od 46. minute Primorac), Jerković (od 58. minute Raguž), Vrnoga, Ereš, Sršen i Jelić (od 67. minute Marušić). Trener: Mario Svaguša.
Za Hrvace su igrali: Kulić, Đipalo (od 56. minute Zorica), Bešlić, Bagarić, Bandalo, Stipanović (od 16. minute Vuković), Grbeša, Stipić (od 77. minute Tomić), Božinović, Marunica, Borozan. Trener: Mirko Labrović.