vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Ni sam ne znam...

Metković, 11.8.2014. - Nogometaši Neretva golom Dragana Brečića pobijedili su B momčad Hajduka 1:0 u još jednoj od pripremnih utakmica pred početak nove sezone III. HNL – jug.
     U dosadašnjem dijelu priprema, Neretva je igrala s Imotskim 0:2, Jadranom LP 0:2, te Čapljinom 5:0. Moramo napomenuti da su neke pripremne utakmice odgođene zbog vremenskih neprilika, a još jedan susret očekuje ih protiv Šibenika na Šubićevcu u subotu, 16. kolovoza. Nadamo se da će momci Iza Vage dovoljno izbrusiti formu i spremni dočekati početak novog prvenstva. U tjednima pred nama, iz kola u kolo, razgovarat ćemo s trenerima, igračima i Upravom kluba te vam donositi pravovremene informacije i novosti.
     Nazočnu publiku, igrače i Neretve i Hajduka dodatno je oduševila Udruga lađara Crni put koja je došla pratiti utakmicu, a koju su obje momčadi došle pozdraviti i čestitati im na ogromnom uspjehu koji su napravili pobijedivši na 17. maratonu lađa na Neretvi. Gledatelji na tribinama i balkonima okolnih zgrada pozdravili su nove metkovske sportske junake dugotrajnim pljeskom. Crni put, kapa dolje!