vijesti www.metkovic.hr

 Rukomet

Nisu se osladili u gradu šećera

Metković, 27.10.2014. - Iz Županje su se rukometaši RK Metković 1963 vratili kratkih rukava. Premda su, prema situaciji na prvenstvenoj ljestvici, slovili za favorite, bodovnoga se šećera nisu okusili.
   Vinko je Kaleb zamolio trenera Bjeliša za izjavu o gostovanju u Županji. Evo što mu je on rekao:
  – Protivnik je iskoristio naš katastrofalan ulazak u utakmicu. Kako je vrijeme odmicalo, protivnici su povećavali razliku, naša izvedba u obrani bila je ispod svake razine, naravno ni golmani tada ne mogu činiti čuda. Kad nam je protivnik otišao na 8-9 razlike mi smo tada uhvatili ritam i polako stizali i imali smo priliku izvući bod, ali nismo uspjeli. Neke stvari će se očito morati mijenjati, a svima koji nas prate i daju podršku, isprika na neočekivanome porazu.
   Mi bismo dodali da je lopta, i u rukometu, okrugla te da je novajlija u I. ligi do sada imao više nego solidan učinak. Očito je da momčad s Andijem Dominikovićem (ozljeda ramena koja će se malo duže sanirati) i bez njega nije ista. Za Sve svete se ne igra, a nakon toga će Metkovci zbog neparnoga broja klubova u ligi imati stanku.
   Na kraju spomenimo da su naši protiv RK Županja izgubili s 35:33 i trenutno su četvrti.