vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Novi raspored odvoza otpada

Metković, 7.1.2015. - Zbog nastavka projekta usklađenja s novim načinom skupljanja otpada Čistoća Metković d.o.o. donijela je odluku o novom rasporedu skupljanja otpada na području grada Metkovića. Također, obavještava građane da će ovih dana preuzimati njihova božićna drvca.

    Obavijest Čistoće Metković d.o.o.
    U ulicama u kojima su podijeljene posude odvoz miješanoga komunalnog otpada bit će jedanput tjedno, a prema rasporedu u prilogu.
    Do sada smo dobrim dijelom raširili mrežu zelenih otoka po gradu, stavljajući naglasak na one ulice u kojima su podijeljene posude.
    U ulicama u kojima posude još uvijek nisu podijeljene tjedni broj odvoza otpada ostaje kakav je bio ranije i to do trenutka dok i te ulice ne dobiju svoje posude.
    Pogledajte detaljan pregled rasporeda odvoza po ulicama, kao i po danima.
    Novi raspored će se primjenjivati od 12. siječnja 2015. godine, odnosno od idućega ponedjeljka.
    Ovim ćemo postići bolju kontrolu odvoza otpada, a svojim korisnicima omogućiti bolji način njegova odlaganja.
    Ujedno pozivamo sve naše korisnike na korištenje zelenih otoka za razvrstavanje, kako bi projekt razvrstavanja zaista dobio smisao, te objavljujemo i novu listu lokacija zelenih otoka .
    Također obavještavamo naše korisnike da ćemo po njihovu pozivu ovih dana preuzimati božićne borove i to 8. 1. 2015. (četvrtak) te 12. 1. 2015. (ponedjeljak). Nazovite (020) 685 138 i ostavite adresu na koju je će doći naši djelatnici. Borove također možete svaki dan ostaviti i na odlagalištu otpada Dubravica, gdje će ih naši djelatnici preuzeti bez posebne naknade.