vijesti www.metkovic.hr

 Gospodarstvo

Pokrećete svoj posao? – Dođite na startup akademiju!

Metković, 12.2.2015. - Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA u suradnji s HAMAG – BICRO-om pokrenula je pilot projekt pod nazivom „Start – up akademija". Riječ je o projektu neformalnog obrazovanja namijenjenom poduzetnicima početnicima i onima koji tek imaju određenu poslovnu ideju, odnosno onima koji žele preispitati svoju odluku žele li ući u svijet poduzetništva.
    U suradnji s Gradom Metkovićem, DURA organizira seminar pod nazivom „Osnove poduzetništva“. Seminar će se održavati u Galeriji Gradskog kulturnog središta 19. veljače u 14 sati te 20. i 21. veljače u 9 sati. Neke od tema koje se obrađuju na seminarima su: razrada poslovne ideje; kupci, prodaja i marketing; upravljanje ljudskim resursima ; zakonodavni okvir; potporne institucije; osnovni elementi financijskog poslovanja poduzetnika; računovodstvo i financije te poslovno planiranje.
    Cilj pilot-projekta je zainteresiranima za pokretanje vlastitoga posla pružiti osnovna znanja potrebna za uspješno vođenje poslovanja i opstanak na tržištu te tako povećati stopu „preživljavanja" poduzetnika početnika na području Dubrovačko- neretvanske županije. Dodana vrijednost programa je izvedba isključivo standardiziranih edukacija po metodologiji HAMAG – BICRO-a koje ujedno jamče i visoku kvalitetu edukacije.
    Za više informacija i prijave javite se u Razvojnu agenciju grada Dubrovnika putem telefona: 020/640-271 ili putem maila: mpuljas@dura.hr.
    Seminar je za polaznike besplatan. Javite se što prije jer broj polaznika je ograničen. Prijave traju do 18. veljače 2015. godine ili do popunjena skupine.