vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Unatoč hendikepu KK Metković osvojio devet medalja

Metković, 24.2.2015. - Na nedavnom Prvenstvu Dalmacije u Pločama Karate-klub Metković nastupio je s 18 natjecatelja prvoga i drugoga tima. Premda je sedmero članova iz prve ekipe je nadvladala temperatura, od čega čak su troje nositelji državnih odličja, ipak su osvojili devet medalja; jedno zlato, dva srebra i šest bronca.
    Zlatnu medalju je u borbama u kategoriji učenici -46 kg osvojio Ante Krstičević, a srebra su osvojile Lucija Borovac (kate učenice) i Anamarija Jakić u borbama u kategoriji mlađe seniorke +68 kg.
    Bronce su u borbama osvojili Antonio Dominiković u kategoriji ml. učenici -36 kg, Lucija Borovac u kategoriji učenice -36 kg, Antonio Perić u kategoriji učenici -38 kg, Jakov Krmek u kategoriji učenici +46 kg, Marinela Perić u kategoriji mlađe kadetkinje +55 kg i Ivan Batinović u kategoriji kadeti -52 kg.
    Vesele i medalje članova drugoga tima Antonia Dominikovića, Lucije Borovac i Jakova Krmeka koji su pokazali da se spravom mogu natjecati i na većim natjecanjima. Osim navedenih nastupili su još i Matea Goluža, Antonela Perić, Ante Dugandžić, Ante Utovac, Ema Vidović, Ante Juračić, Sara Đukić, Mario Bartulović, Roko Bartulović i Petar Borovac.