vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Tri rukometašice RK Jerkovca na regionalnom okupljanju u Sinju

Metković, 7.4.2015. - U Sinju je 1. travnja održano službeno okupljanje ženskih rukometnih nada Dalmacije na kojemu se u dvjema kategorijama (mlađe kadetkinje rođene 2000. i djevojčice rođene 2002.) okupilo 85 mladih rukometašica. Među djevojčicama rođenim 2002. bile su i tri rukometašice RK Jerkovca i to: Antonia Cvitković, Tomislava Brečić i Ivana Begić, a uz njih tri poziv je dobila i Lana Batinović koja zbog bolesti nije mogla u Sinj.
    Okupljanje je održano u organizaciji ŽRK Sinj i Hrvatskoga rukometnog saveza, a treninge su uime HRS-a vodili Lidija Bojić Ćaćić, Branko Šebek i Dinko Vuleta. Sve su cure na dar dobile prigodne majice Handball Iloweyou .
    Dječaci i djevojčice RK Jerkovac sudjelovali su na turnirima u Metkoviću i u Ljubuškomu, koji su odigrani krajem ožujka. Kao što smo već pisali, dječaci rođeni 2005. na turniru Mali žabac u finalu su izgubili od ekipe ljubuškoga Izviđača te tako osvojili izvrsno drugo mjesto, dok su djevojčice rođene 2004. u Ljubuškomu na turniru Mladi skauti i prijatelji 2015. u utakmici za 3. mjesto pobijedile ekipu HRK Neum. U nastavku pogledajte fotografije koje nam je dostavila trenerica Martina Nikolić.
Foto: RK Jerkovac