vijesti www.metkovic.hr

 stanovanje

Anketa o zainteresiranosti građana za poticanu stanogradnju (POS)

Metković, 13.4.2015. - Budući da su temeljem Zakona o poticanoj stanogradnji jedinice lokalne samouprave dužne jednom godišnje Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama dostaviti podatke o evidentiranim zahtjevima za stambeno zbrinjavanje putem Programa društveno poticane stanogradnje , ovih dana i Grad Metković provodi anketu o interesu građana sa svoga područja. Programom POS-a, na koji se odnosi trenutačno provođenje ankete, moguća je kupnja stana u višestambenoj zgradi.
    Zainteresirani građani mogu anketni listić preuzeti preko ove poveznice ili osobno u Odsjeku za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU Grada Metkovića, radnim danom od 7 do 15 sati (osoba za kontakt: Katarina Grbavac, tel: 020/681-395), a ispunjene ankete vratiti na adresu Gradske uprave, Stjepana Radića 1, 20350 Metković ili putem e-pošte na grad@metkovic.hr. Anketa nije podloga za konkretan odabir, odnosno izradu liste prioriteta, već će služiti isključivo za dobivanje pregleda relevantnih podataka i elementa u cilju izrade što kvalitetnije snimke stvarnih potreba i financijskih mogućnosti zainteresiranih na području Grada Metkovića.
    Sve dodatne informacije vezane uz program "Društveno poticane stanogradnje" dostupne su na mrežnim stranicama Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama na adresi http:www.apn.hr.