vijesti www.metkovic.hr

 Šport

'Neretvanskim gusarima' dva druga i treće mjesto na regati u Dubrovniku

Metković, 21.4.2015. - U Dubrovniku je na regatnoj stazi Rijeke Dubrovačke 18. travnja održana III. kup-regata VSD-a na kojoj su nastupili svi klubovi iz Dalmacije, osim VK Jadran iz Zadra. Već u drugoj utrci u dvojcu na pariće – juniori A nastupili su veslači VK Neretvanski gusar Ivan Ćelić i Mislav Dragobratović te osvojili drugo mjesto.
    Nakon njih, prvi puta na red su došle i naše cure Aleksandra Boras i Leonarda Krstičević, koje su osvojile treće mjesto u dvojcu na pariće – kadetkinje A. S obzirom na to da je riječ njihovu prvom nastupu i činjenici da treniraju svega nekoliko mjeseci, u Klubu ističu da su zadovoljni njihovim nastupom i njihovim pristupom svakom treningu te da vjeruju kako će se u budućnosti njihov trud i zalaganje na treningu itekako isplatiti.
    Uspjehu Kluba pridonio je i Ivan Puljić koji je u skifu – juniori A osvojio drugo mjesto. Sljedeća je regata za dva tjedna u Šibeniku, a do nje će veslači iskoristiti lijepo vrijeme te na vodi trenirati u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima, ovisno o školskim obvezama.