vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Visoka pobjeda kao kruna polusezone

Metković, 13.12.2015. - Nakon osvajanja petoga mjesta na Regionalnom kadetskom turniru prijateljstva u Crnoj Gori, nogometašice ŽNK Neretva sezonu su zaključile rezultatski visokom pobjedom od 9 : 1 u prijateljskoj utakmici s bh. prvoligašem ŽNK Sloga iz Ljubuškoga.
   Od početka utakmice Metkovke su svoju terensku nadmoć krunile pogodcima. Tri pogotka postigla je Martina Bošković, po dva Veronika Terzić i Ana Mandić te po jedan Glorija Šimunović i Anita Jelinić.
   Rad Stručnoga stožera na čelu s trenerom Nevenom Majićem prati i HNS te je u svoj kamp za reprezentaciju do 15 godina pozvao Anu Mandić i Anu Previšić, a u kamp reprezentacije do 17 godina Veroniku Terzić te do 19 godina Josipu Jurković.
   Nogometašice ŽNK Neretva jesen su u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji završile kao prvakinje pa im sada slijedi odmor do 9. siječnja. Nakon toga djevojke planiraju gostovanje na Agramovom turniru u Zagrebu i nastavak priprema za drugi dio sezone.
   Zanimljivo je da će čak 39 članica Kluba sudjelovati na skorašnjoj božićnoj humanitarnoj utrci, koja će se sljedeće nedjelje trčati metkovskim ulicama.Foto: Z. Mateljak