vijesti www.metkovic.hr

 Akcija

Slikaj se s članovima SDP-a i pomozi potrebitima

Metković, 16.12.2015. - Gradska organizacija SDP-a Metković u subotu 19. prosinca 2015. na Trgu kralja Tomislava od 10 do 13 sati organizira humanitarnu akciju Fotkaj se i pomozi. Akcijom će se prikupljati novac za kupnju artikala za blagdanske pakete socijalno ugroženim obiteljima grada Metkovića.
   Akcija je zamišljena tako da se građani fotografiraju s članovima SDP-a Metković, a za svaku fotografiju članovi SDP-a Metković doniraju 5 kn u humanitarne svrhe. Dakle, jedina obveza građana je fotografirati se s članovima SDP-a Metković, koji doniraju novac. Što više fotografija to više doniranih sredstava.
   – Pozivamo naše sugrađane da se odazovu humanitarnoj akciji, a blagdanski paketi bit će dostavljeni najpotrebitijima u suradnji sa župnim uredima Sv. Ilije i Sv. Nikole te parohijom Sv. Đorđa.
   Ako ste naši simpatizeri dođite i podržite nas u ovoj humanitarnoj akciji te se okrijepite toplim čajem, pićem i slasticama. Ako ste politički neistomišljenici ili nas jednostavno mrzite, to neslaganje ili mržnju preusmjerite na „izbijanje“ kuna iz naših džepova i pomozite najugroženijim obiteljima grada Metkovića, također uz čaj i slastice – poručuju iz GO SDP-a Metković.