vijesti www.metkovic.hr

 Akcija

Fotkaj se i pomozi

Metković, 22.12.2016. - Gradska organizacija SDP-a Metković poziva sugrađane na tradicionalnu humanitarnu akciju Fotkaj se i pomozi u subotu 24. prosinca 2016. na Trgu kralja Tomislava od 10 do 12 sati.

Akcijom će se prikupljati novčana sredstva kojima će se kupiti artikli za blagdanske pakete za socijalno ugrožene obitelji na području Metkovića. Akcija je zamišljena tako da se građani fotografiraju s članovima SDP-a Metković, a za svaku fotografiju članovi SDP-a Metković doniraju 5 kuna u humanitarne svrhe. To znači da je jedina obveza građana fotografirati se s članovima SDP-a Metković, a novčana sredstva će donirati članovi SDP-a Metković. Što više fotografija, to više doniranih sredstava.

– Ako ste naši simpatizeri dođite i podržite nas u ovoj humanitarnoj akciji te se okrijepite toplim čajem, pićem i slasticama. Ako ste politički neistomišljenici ili nas jednostavno ne podnosite, to neslaganje ili nesnošljivost preusmjerite da nam „izbijete“ kune iz naših džepova i pomognete najugroženijim obiteljima grada Metkovića, također uz čaj i slastice – kažu u pozivu metkovsko esedpeovci.