vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Prijavite prekid u vodoopskrbi

Metković, 9.1.2017. - Gradska tvrtka Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda poziva građane kojima je došlo do prekida u opskrbi vodom zbog smrzavanja vode u instalacija ili puknuća vodomjera da ih nazovu na 020 690 689 ili 098 495 917, tako da njihovi djelatnici mogu izići na teren i evidentirati razlog zastoja u opskrbi vodom.

Naime, ako se radi o puknuću vodomjera Metković d.o.o. može odmah intervenirati i zamjenom vodomjera normalizirati opskrbu vodom na tom potrošačkom mjestu, ako na ostatku instalacija do mjesta potrošnje nije došlo do smrzavanja vode u cijevima. U slučaju ako je došlo do smrzavanja vode u instalacijama (cijevima) iza vodomjera, a koje su plitko položene, jedino rješenje je, nažalost, porast temperature zraka, što će rezultirati odmrzavanjem vode u tim instalacijama.

Razlog prekida u opskrbi vodom u dijelu ulica Nikole Tesle i Neretvanskih gusara (o čemu je već dana obavijest), kao i u dijelu naselja Prud, također je smrzavanje vode u cijevima, ali prouzrokovano smrzavanjem opskrbnog cjevovoda. Metković d.o.o. će pokušati sve da se što je moguće prije i na tom području normalizira opskrba vodom.