vijesti www.metkovic.hr

 Glazba

Jurica Popović objavio novi videospot

Metković, 23.1.2017. - Promatrajući ovaj svijet često poželim imati neku moć, a da me pri tome ne „prebaci“ pamet. Moje pjesme moj su osnovni alat, njima pokušavam reći i u srca drugih prenijeti svoja godinama brušena razmišljanja.

Pjesmama želim ukazati da, bez obzira na sve nedaće koje prate naše živote, uvijek postoji bolje sutra koje mi moramo isprovocirati našim postupcima. Hrabrost i strpljenje dio su toga puta.

Ovo je već sedmi video s albuma „Osobno“, ali ne i zadnji, jer pomičemo granice medijskoga djelovanja. Vrijeme je za reći da sam sve svoje videospotove, kao i videa Gracie sam osmišljavao, ali se nikada nisam potpisivao.

Video je moj omiljeni oblik izražavanja još od vremena Trotakt projekta osamdesetih godina, preko Gracie, sve do danas. To je više od sto videouradaka – rekao je zagrebački Metkovac Jurica Popović povodom današnje premijere najnovijega videospota.

Za kamerom je stajala Matija Vuica, video potpisuje Ivan Marevich, a režiju Jurica Popović. Saksofon svira Branko Šukovez, a prateći vokal je Daria Hodnik. Pjesmu je snimio i miksao Mihael Blum, a masterizirao Goran "la Chic" Martinac.