vijesti www.metkovic.hr

 Šport

ŽNK Neretva dobro započela s pripremama

Metković, 12.2.2017. - Danas su u prvoj pripremnoj utakmici nogometašice ŽNK Neretva na igralištu iza Vage ugostile ŽFK Ekonomist iz Nikšića, višestrukoga prvaka Crne Gore i sudionika Lige prvaka.

Iako bez nekoliko standardnih igračica, metkovske nogometašice odigrale su odličnu utakmicu i pogodcima Veronike Terzić i novakinje u sastavu Ana-Marije Kalamize 2:1 pobijedili renomiranoga suparnika. Vrijeme za igru bilo je idealno, a trener Duško Mijoč dao je priliku svim curama. Prvu postavu činile su Kešina, Jurković, Čajić, Suton, Žilić, Repeša, Šimunović, Terzić, Ćubić, Perić i, Herceg, a s klupe su u igru ušle još Sušak, Govorko, Mandić, A. Jurković, Marić, Kalamiza i Bokšić.
  

Ana-Marija Kalamiza novo pojačanje ŽNK Neretva

Ana-Marija je svoju nogometu karijeru započela u Osijeku te nastavila u 'Splitu' i 'Marjanu'. Igrala je za A reprezentaciju Hrvatske i dva puta bila najbolji strijelac 1. HNLŽ. Za svoje uspjehe zahvaljuje trenerici Petri Mandić Jelaski, a golgetersko je umijeće pokazala već na današnjoj utakmici, postigavši pobjedonosni pogodak.
A. Boras, I. Puljan