vijesti www.metkovic.hr

 Humanitarna priredba

Veliko srce malom srcu

Metković, 13.2.2017. - U organizaciji Udruge Veliko srce malom srcu sinoć je u GKS-u održan humanitarni koncert kojim se obilježio Svjetski tjedan borbe protiv srčanih bolesti kod djece.

Kako nam je kazala Merita Manenica, tjedan borbe protiv srčanih bolesti kod djece obilježava se diljem Hrvatske pa je Udruga Veliko srce malom srcu odlučila s roditeljima obilježiti ovaj tjedan i u Metkoviću. Članica Udruge Mila Crnčević pozdravila je male heroje koji vode životne bitke protiv opake bolesti, ali i zahvalila svim sponzorima koji su pomogli u radu Udruge.

Prvi su na pozornicu izašli mališani iz dječje skupine KUD-a Metković, a potom je GS Versi izveo desetak pjesama, među kojima su bili i popularni hitovi Dalmacijo moja i Cura iz mista. Na kraju koncerta za dvojicu dječaka Petra Manenicu i Nina Ćorića, koji danas slave rođendan, Versi su otpjevali Sretan ti rođendan. Osim plaćanjem ulaznice, posjetitelji su u predvorju GKS-a mogli kupiti razne suvenire, rukotvorine i kolače te tako pomoći oboljeloj djeci.
F. Bokan