vijesti www.metkovic.hr

 Internet

Stiže nam brži 'Metkom internet'

Metković, 17.2.2017. - Zbog velike potražnje i učestalih zahtjeva za spajanjem usluge interneta Metkom, djelatnici gradske tvrtke Metković razvoj zadnjih desetak dana intenzivno rade na montaži nove opreme koja će osigurati kvalitetu usluge i brzine sukladne ugovorenim paketima.

– Ni sami nismo očekivali da će broj korisnika rasti ovom brzinom pa je oprema s kojom smo započeli projekt brojem korisnika dovedena do svojih limita. Nova oprema će osigurati mnogo veću propusnost glavnih linkova te osigurati stabilnost za spajanje novih korisnika. Zbog wireless tehnologije, koja zahtjeva dobru optičku vidljivost korisnika prema lokacijama na kojima se nalaze antene, otvaramo nove lokacije i time dajemo mogućnost, svima koji to žele, internet bez ograničenja prometa i smanjivanje troškova kućnog budžeta.

Ovom prilikom se ispričavamo korisnicima Metkoma koji su zbog testiranja i zamjene dijela opreme imali određenih poteškoća prilikom korištenja interneta.

Projekt Metkom je svojom cijenom i kvalitetom brzo osvojio simpatije mnogih na području grada i gradskih naselja te se danas ravnopravno nosi s ostalim davateljima usluge interneta – rekao je direktor Zoran Kozina.