vijesti www.metkovic.hr

 Zabava

Generalka MTKviza uspjela, pobijedili lanjski pobjednici Lige

Metković, 23.2.2017. - Popularni MTKviz ušao je u svoju treću sezonu organizacijski potpuno pomlađen. Sinoć se „na prozivku“ javilo 19 ekipa koje su odigrale probno kolo prema već poznatom pravilima.

Treću sezonu MTKviza, a drugu Lige, preuzela je skupina maturanata Gimnazije Metković, odlučivši ne prekinuti tu popularnu zabavu koja privuče velik broj natjecatelja, ali i gledatelja.

Sinoć je se u Galeriji GKS-a Metković pojavilo 19 natjecateljskih ekipa, od kojih je većina pokazala zavidno znanje. Pred početak natjecateljima, publici i organizatorima obratila se gradonačelnica Katarina Ujdur, kazavši da joj je drago što su mlade snage uspješno preuzele organizaciju toga zanimljivog kviza.

Na kraju je na vrhu je bilo prilično tijesno. Ekipa Jurica Pavlović prvi profil sa 770 bodova zauzela je treće mjesto, isto kao i na kraju prošle Lige, druga je s 800 bodova bila ekipa Bež ćuko, koja je u odnosu na prošlu Ligu napredovala devet mjesta, a prvi su pobjednici prošle Lige ekipa No pasaran s 810 bodova. Čestitke i organizatorima i natjecateljima, uskoro kreće prvo kolo Lige, o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni.