vijesti www.metkovic.hr

 Radionica

Kako organizirati događaj?

Metković, 5.4.2017. - U subotu, 8. travnja održat će se druga u nizu radionica iz projekta Aktiva-pozitiva!, koju provodi Udruga DOBRA. Na toj radionici pod nazivom Kako organizirati događaj? zainteresirani će doznati što je sve potrebno za organizaciju manifestacija, događaja i sl.

Predavanje će voditi volonteri udruge DOBRA, koji su imali iskustva s organizacijom raznih događanja i manifestacija te sličnim aktivnostima. Sudionici radionice steći će nove vještine i znanja o planiranju proračuna događanja, planiranju promocije te kako surađivati s dionicima koji su im potrebni za realizaciju događanja. Saznat će i kako izraditi financijski i investicijski plan te će im biti predstavljeni primjeri dobre prakse. Radionica će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela, a održat će se u prostorijama Volonterskog centra, Ante Starčevića 5 s početkom u 10 sati.

Projekt Aktiva-pozitiva! financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se u partnerstvu s Gradom Metkovićem, Srednjom poljoprivrednom i tehničkom školom Opuzen i Centrom za socijalnu skrb Metković.

  

Program:

10:00 – 10:10 Registracija sudionika

10:10 – 10:30 Definiranje pojmova potrebnih za organizaciju događanja

10:30 – 11:00 Predstavljanje primjera dobre prakse

11:00 – 11:15 Rasprava

11:15 – 11:45 Rad u grupama

11:45 – 12:00 Evaluacija radionice