vijesti www.metkovic.hr

 Humanitarna priredba

Sudjelujte u III. Božićnoj humanitarnoj utrci

Metković, 4.12.2017. - Sportska udruga Neretva run iz Metkovića organizira III. Božićnu humanitarnu utrku, koja će se održati 23. prosinca. Sav prihod od utrke, kao i prošle dvije godine, ide za djecu slabijeg imovinskog stanja s područja Metkovića. Svi natjecatelji trče s božićnom kapicom, koja je uz startni broj obavezna, a prvih 150 prijavljenih dobiva je na dar.
  

RUTA UTRKE

Start je pokraj Gradske sportske dvorane. Nakon prvih 400 m trkači se kreću u smjeru teniskoga igrališta, oko pomoćnoga igrališta NK Neretva, lijevo kroz cijelu ulicu Mobine, iz koji se skreće desno i 200 m trči ulicom Andrije Kačića Miošića. Iz nje se opet ide desno u kroz ulicu Petra Zoranića sve do pomoćnoga igrališta.

Dječaci i djevojčice iz osnovnih škola trče jedan krug od 1,7 km, žene trče dva kruga ili 3,5 kilometara, a muškarci trče četiri kruga od ukupno 6,8 kilometara.

Start utrke je u 15 sati ispred GSD-a. Staza je ravna, kružna i jedan krug kroz Mobine iznosi 1700 m. Staza će biti obilježena i osigurana volonterima, a na utrci će pokraj pomoćnoga igrališta biti jedna vodena stanica.
  

KOTIZACIJA

Individualna prijava - 30 kn.

Skupna prijava (min. 10 sudionika) - 20 kn.

Preuzimanje startnih brojeva i božićnih kapica te uplate na sam dan održavanja utrke bit će od 13:30 do 14:50 ispred sportske dvorane Metković.

Svi sudionici u cijeni kotizacije dobivaju:

- božićnu kapu na poklon (prvih 150 prijava)

- startni broj

- prigodna zakuska poslije utrke.

Prijave isključivo u inbox FB profila Neretva Run ili Mandarina Halfmarathon Metković, odnosno e-poštom na rudoboskovic@gmail.com. U prijavi slati: ime, prezime, klub ili grad i godište (osnovna škola, razred) najkasnije do 21. prosinca.
  

NAGRADE

Muškarci / ukupni plasman:

1. diploma

2. diploma

3. diploma

Žene / ukupni plasman:

1. diploma

2. diploma

3. diploma

Dječaci / osnovna škola:

1. diploma + prigodni dar

2. diploma + prigodni dar

3. diploma + prigodni dar

Djevojčice / osnovna škola:

1. diploma + prigodni dar

2. diploma + prigodni dar

3. diploma + prigodni dar
  

Informirajte se i putem: https://www.facebook.com/events