vijesti www.metkovic.hr

 Akcija

Fotkaj se i pomozi

Metković, 21.12.2017. - Gradska organizacija SDP-a Metković poziva sugrađane na tradicionalnu humanitarnu akciju Fotkaj se i pomozi u subotu, 23. 12. 2017. na Trgu kralja Tomislava od 9:30 do 11:30.

Akcijom će se prikupljati novčana sredstva kojima će se kupiti artikli za blagdanske pakete za socijalno ugrožene obitelji na području Metkovića. Akcija je zamišljena tako da se građani fotografiraju s članovima SDP-a Metković, a za svaku fotografiju članovi SDP-a Metković doniraju 5 kuna u humanitarne svrhe. To znači da je jedina obveza građana fotografirati se s članovima SDP-a Metković, a novčana sredstva će donirati članovi SDP-a Metković. Što više fotografija, to više doniranih sredstava.

– Ako ste naši simpatizeri dođite i podržite nas u ovoj humanitarnoj akciji te se okrijepite toplim čajem, pićem i slasticama. Ako ste politički neistomišljenici ili nas jednostavno ne podnosite, to neslaganje ili nesnošljivost preusmjerite da nam „izbijete“ kune iz naših džepova i pomognete najugroženijim obiteljima grada Metkovića, također uz čaj i slastice – kažu u pozivu metkovski esedpeovci.