vijesti www.metkovic.hr

 Koncert

Mia Dimšić u parku okupila brojnu publiku

Metković, 14.8.2018. - Da i u Metkoviću ima vjernu publiku sinoć je pokazala mlada osječka kantautorica Mia Dimšić, koja je sa svojim pratećim sastavom u sklopu Metkovskoga ljeta nastupila u Gradskome parku.

Pred brojnom publikom koncert je započela svojim prvim singlom iz 2015. Budi mi blizu. Nizale su se uspješnice poput Život nije siv, Do posljednjeg retka, Bezimeni, Kiša i Sunce, oblak, vjetar te pjesme poznate u izvođenju drugih domaćih pjevača i pjevačica. Naravno, našlo se prostora i za klasike country-glazbe, koja je očito inspirira. Zanimljivo je bilo vidjeti da gotovo sve Mijine pjesme napamet znaju i najmlađi, koji su je poput pravih fanova slušali uz zaštitnu ogradu, a nakon koncerta gotovo sat vremena stajali u redu da bi dobili njezin autogram ili s njom načinili selfie.

Bio je to posljednji u nizu koncerta tijekom Metkovskoga ljeta, koje večeras u Gradskom parku završava kako je i počelo 23. lipnja – predstavom za djecu s početkom u 20 sati. Ovaj put to je lutkarski mjuzikl 'Tko sam, što sam' splitske Produkcije Z.