vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Pojačanja u ŽNK Neretva

Metković, 17.8.2018. - Ljeto se bliži kraju pa stižu vijesti o aktivnostima metkovskih sportskih društava. Evo što je novo u našem prvoligašu ŽNK Neretva.

U prijelaznom roku kao pojačanja došle su tri nove igračice koje će u narednoj sezoni nositi dres ŽNK Neretva. S druge strane, sve igračice koje su u prethodnoj sezoni nosile Neretvin dres i dalje ostaju vjerne klubu.

Prva od triju novih igračica koje su pristupile seniorskoj ekipi je 21-godišnja Manuela Dedaj, koja igra na poziciji napadačice. Manuela dolazi iz ŽNK Brotnjo iz Čitluka u kojemu je prošle sezone bila najbolja strijelkinja lige.
Jelena Milinović, 21-godišnja napadačica koja je prethodno nastupala za ŽNK Široki Brijeg, od ove sezone nosit će plavo-bijeli dres. Jelena je zbog teške ozljede prednjih križnih ligamenata i meniska desnoga koljena propustila gotovo cijelu prethodnu sezonu u ŽNK Široki Brijeg. Iako je prošla rehabilitaciju s osobnim trenerom, glavni trener seniorske ekipe Duško Mijoč ipak u pripremnim utakmicama i prvih nekoliko kola neće moći računati na njezinu veliku minutažu, no u klubu vjeruju u njezino vraćanja u staru formu.

19-godišnja Katarina Ljubić također dolazi iz ŽNK Široki Brijeg. Igra na poziciji desnoga beka i desnog krila, ali ima iskustva i na lijevoj strani. Najviše je krasi brzina. Katarina je nastupala za Hrvatsku žensku U-19 reprezentaciju te je bila i dokapetanica ŽNK Široki Brijeg.
  

Škola Nogometa ŽNK Neretva

Otvoreni su upisi u mlađe selekcije za novu sezonu pa sve cure koje žele postati članice ŽNK Neretva mogu se upisati putem FB stranice Škola Nogometa "ŽNK Neretva" ili na brojeve mobitela: 098 243 713 - Mladen Jakić (tajnik kluba) i 099 673 8355 - Ante Boras (sportski direktor).