vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Unatoč terenskoj nadmoći Neretvi samo jedan bod na povratku u III. ligu

Metković, 26.8.2018. - U svome povratničkome debiju u III. HNL jug, igrači NK Neretva na Igralištu Iza Vage nisu pred tristotinjak svojih navijača protiv NK Kamen iz Ivanbegovine uspjeli osvojiti više od jednoga boda.

Neretva je od samoga početka nastojala preuzeti terensku inicijativu, što joj je uglavnom i uspijevalo tijekom cijele utakmice, no golova u protivničkoj mreži nije bilo. Prvu je priliku imao mladi Šime Erjauc, no nije se najbolje snašao, a zatim je Raguž je pogodio gredu. S druge strane, gosti su čekali na propuste Neretvine obrane pa je u dva navrata domaću mrežu spašavao Mulać. Koncem drugoga poluvremena domaći su pojačali pritisak, ali su gosti ipak doma odnijeli bod. Čini se da se osjetilo neigranje Ante Batinovića, koji zbog ozlijede nije mogao nastupiti.

Sljedeće subote Neretva gostuje u Hrvacama.

Za NK Neretva igrali su: Emir Mulać, Dražan Glibo, Domagoj Kuran, Vencel Kožul (od 67.' Marko Crnov), Duje Batinović, Mirko Marić, Šime Erjauc (od 60.' Ivan Bondža), Zvonimir Medić, Frane Jerković (od 78.' Dragan Brečić), Ante Sršen i Eduard Raguž). Trener: Goran Galov.