vijesti www.metkovic.hr

 Poziv

Uključi se!

Metković, 9.11.2018. - Grad Metković poziva zainteresirane građane s područja Grada Metkovića i Općine Kula Norinska (dugotrajno nezaposlene osobe, osobe s invaliditetom te nezaposlene osobe koji su korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu) na prijavu za edukacije koje će provoditi Grad Metković u okviru Projekta 'Uključi se!' unutar Poziva 'Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina', koji se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda.

Unutar provedbe predmetnog projekta, bit će odabrano 35 polaznika i pripadnika navedenih ciljnih skupina koji će se educirati u željenim modulima te će se nakon edukacija osposobiti za izazove na tržištu rada. Sve edukacije za polaznike su besplatne.

Edukacije će se odvijati u dva modula: Modul 1. asistent/asistentica za EU fondove (20 polaznika, 120-satni program) i Modul 2. knjigovođa/knjigovotkinja (15 polaznika, 120-satni program).

Nakon provedbe programa osposobljavanja svi polaznici će dobiti uvjerenje o osposobljavanju, te povećanu mogućnost zaposlenja ili samozapošljavanja.

Zainteresirani se mogu osobno javiti na adresu: Grad Metković, Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondovi EU, Stjepana Radića 1, 20350 Metković ili na e-mail adresu voditeljice Projekta 'Uključi se!' tatjana.suton@metkovic.hr.
gradonačelnik
Dalibor Milan, dipl. iur., v. r.