vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Neretva preduboka za Baškovođane

Metković, 24.11.2018. - U svome posljednjem polusezonskom nastupu na domaćem terenu nogometaši NK Neretva izborili su tri važna boda i to protiv favorizirane momčadi NK Uranija, koja je do sada držala drugo mjesto na tablici.

Nismo se ni snašli, a Neretva je već golovima Erjauca u 2. i 4. minuti vodila 2:0. No, gosti iz Baške Vode i dalje igraju povezano pa u 11. minuti smanjuju na 2:1. Domaći vratar Mulać bacio se koliko je god dugačak, no prekratko za Cvitanovićev udarac. To ih je osokolilo da i dalje napadaju pa u jednome trenutku Kožul loptu skida s gol-crte, a drugu zaustavlja vratnica.

U drugom poluvremenu Neretva se bori sačuvati prednost. U 76. minuti Medić dobiva drugi žuti karton pa domaći nastavljaju s igračem manje. To im je možda bio dodatan motiv da igraju agresivnije prema gostujućem golu pa sve dileme rješava Raguž, koji u 84. minuti postiže konačnih 3:1. Tim rezultatom će vjerojatno najzadovoljniji biti Išola, koji je našim momcima jutros pomno uredio travnjak.

Budući da je Kamen izgubio u Sinju, Neretva se sa sedmoga mjesta upela na šesto. Sljedeće subote putuje u Klis na ogled do danas trećeplasiranome Uskoku, koji sutra u Opuzenu ide na Neretvanaca.