vijesti www.metkovic.hr

 Poziv

Pridružite se Udruzi mladih Kolektiv

Metković, 13.2.2019. - Udruga mladih Kolektiv udruga je koja ima misiju umrežiti sve mlade koji žele razvijati svoje sposobnosti, stjecati nova znanja, družiti se, zabavljati i stvarati zajednicu po mjeri mladih.

Udruga je registrirana prije 15 godina te djeluje kontinuirano s povremenim prekidima dok ovaj saziv već svije godine radi marljivo. Operativni dio Kolektiva čini mali broj članova, što dokazuje da se jako puno toga može napraviti kad se hoće pa čak i u ovoj našoj dolini.

Građani doline Neretve prepoznali su naša nastojanja te smo od njih dobili podršku tijekom realizacije projekata raznih tematika, od street art festa, radionice filma, fotografije, mozaika do organiziranja projekcija i humanitarnih akcija.

Ipak, kako rastemo kao organizacija tako nam rastu i potrebe za novim ljudima koji su spremni preko Udruge dio svog slobodnog vremena odvojiti za svoj osobni razvoj i razvoj zajednice u cjelini.

Zato pozivamo sve mlade i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže u petak u 20 sati u Volonterskom centru Dobra (stara Knjižnica). Tu će imati priliku upoznati se sa dosadašnjim radom Kolektiva i budućim planovima.

Isto tako možete nam se javiti na 091 949 5494 (Ivan), poslati upit na kolektiv.metkovic1@gmail.com ili u inbox Facebook profila Udruga mladih Kolektiv ili preko Instagrama kolektiv_insta ili se učlaniti preko stranice kolektiv.hr u rubrici članstvo.

 

Radujemo se vašem dolasku !!!

Udruga mladih Kolektiv