vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Veteranima Neretve i bronca i zlato

Metković, 17.2.2019. - Lijepo bi bilo da su veterani NK Neretva na 17. Dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Metkoviću danas obranili lanjsko zlato, no i bronca je velik uspjeh. Zato im čestitamo, a zlato im ionako pripada za domaćinstvo natjecanja.

Nakon što su se doslovno prošetali kroz skupinu te pobjede ostvarili u osmini i četvrtini završnice, Metkovci su u polufinalu izgubili 3:5 od veterana Kašina Gradnje iz Sesveta. Za naše su pogotke postigli Goran Galov (2) i Josip Galov.

U utakmici za treće mjesto veterani Neretve su uvjerljivo s 4:1 pobijedili Slunjane te tako ostali u samome vrhu veteranskoga malog nogometa. Golove za broncu postigli su Josip Galov (2), Martino Sprčić i Ante Volarević.

Ovogodišnji pobjednik natjecanja je ekipa NK Zagorec iz Krapine, koja je u finalu s 4:0 svladala sesvetski NK Kašina Gradnja. Naš Josip Galov je s osam zgoditaka proglašen najboljim strijelcem natjecanja.

Pokale, medalje i priznanja najboljima uručili su, između ostalih, HNS-ov Zorisav Srebrić, gradonačelnik Dalibor Milan i predsjednik Komisije za veteranski nogomet Davor Ivić.