vijesti www.metkovic.hr

 Izbori

Što Europa čini za mene?

Metković, 18.2.2019. - Od petka, 15. veljače počelo je odbrojavanje 100 dana do slijedećih izbora za Europski parlament. Tim povodom Gimnazija Metković, kao Škola ambasador Europskog parlamenta, poziva vas da se informirate o kampanji „ovajputglasam.eu“, da potražite razlog i način da glasate na ovim vrlo važnim izborima.

Na stranici kampanje možete dobiti provjerenu informaciju što sve EU čini u vašem kraju, kako funkcioniraju institucije EU, i koje su aktivnosti planirane do izbora 23. - 26. svibnja.– Kao Škola ambasador potičemo posebno mlade da u što većem broju glasaju o onima koji će oblikovati njihovu budućnost, obrazovanje i karijeru.

U ovom projektu imali smo izvrsna iskustva u suradnji s Uredom za informiranje Europskog parlamenta u Zagrebu, sudjelujući u brojnim seminarima, putovanjima i događajima za učenike i profesore. Ovim putem pozivamo sve da prijavom na poveznicu naših učenika: www.ovajputglasam.eu/?recruiter_id=151020 povećaju šanse našim ambasadorima juniorima da otputuju u Strasbourg uživo upoznati EU institucije o kojima uče i podučavaju – poručuju iz Gimnazije.

www.what-europe-does-for-me.eu/hr/portal

#ovajputglasam

#izboriEU2019

@Europski parlament Ured za informiranje u Hrvatskoj

@EP_Hrvatska