vijesti www.metkovic.hr

 Rekreacija

Biciklijada za žene 'Primavera' ove godine slavi svoj četvrti rođendan

Metković, 5.6.2019. - U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks te uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića, biciklijada za žene Primavera održat će se u nedjelju, 9. lipnja. Prijave otvorene do 10 sati.

– Ponosni smo na naše sudionice koje s nama već četvrtu godinu stvaraju jedinstven događaj bicikliranja i sportske zabave samo za žene.

Ovogodišnja ruta je: Metković, Vid i izletište Restorana Lopoč na rječici Norin. Potreban vam je bilo kakav bicikl i samo malo dobre volje za nezaboravan dan.

Ovogodišnja Primavera je s početkom u 11 sati ispred Hotela Narenta u Splitskoj ulici br. 57 kod Lidla.

Zajedno bicikliramo od Hotela Narenta kroz grad Metković do mjesta Vid i Restorana Đuđa i Mate, odakle nakon kratkog predaha i posjeta Arheološkom muzeju Narona, krećemo u pravcu Momića, životopisnim ulicama desne obale rijeke Neretve.

Nakon što odložimo bicikla, krenut ćemo neretvanskom lađom do gusarskog otoka na rječici Norin u aranžmanu Restorana Lopoč.

Na izletištu nas nakon ručka čeka niz zabavnih narodnih igara s vrijednim nagradama za najbolje. Nakon zahvala i dodjela nagrada oko 17 sati završavamo naš ovogodišnji program.

Cilj Primavere je promocija doline Neretve kao cikloturističke destinacije te promicanje sportskih aktivnosti žena u prirodi, svih starosnih skupina, u cilju očuvanja zdravlja i dobre kondicije, zato se odvažite i odvojite vrijeme za sebe, neće vam sigurno biti žao. Veselimo se vašem dolasku! – poručuju iz BK Relaks

Prijaviti se možete na: primavera.neretva-bike.com/prijavi-se