vijesti www.metkovic.hr

 Baština

Predstavljeno stotinjak fotografija na temu bicikla u dolini Neretve

Metković, 11.6.2019. - Arhivski sabirni centar Metković-Opuzen-Ploče Državnoga arhiva u Dubrovniku jučer je povodom obilježavanja Međunarodnog dana arhiva predstavio fotomaterijal Bicikli i biciklisti Doline Neretve, budući da je 'Bicikl' tema ovogodišnjega Međunarodnog dana arhiva.

U prostorijama ASC-a u Hebrangovoj ulici okupili su se članovi metkovskih biciklističkih klubova Metković i Relaks, učenici OŠ don M. Pavlinovića i brojni građani koji su svoje fotografije ustupili za objavljivanje na platformi Topoteka. Njih je pozdravila ravnateljica Državnog arhiva u Dubrovniku Nikolina Pozniak te rekla da je zadovoljna inicijalno prikupljenim fotografijama, kojih je trenutno na Topoteci stotinjak.

Fotografije je prikazala djelatnica ASC-a Paulina Šiljeg, koja je s Ivonom Vladimir i Katarinom Erceg pripremila program predstavljanja fotomaterijala Bicikli i biciklisti Doline Neretve. Možete ih pogledati na dolinaneretve.topothek.at tako da u tražilicu upišete Bicikli i biciklisti Doline Neretve, a mi ovdje donosimo nekoliko zanimljivih. Ako imate zanimljivih fotografija na temu bicikla biciklista u našem kraju, obratite se Paulini Šiljeg pute e-pošte paulina.siljeg@dad.hr.