vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

U subotu i nedjelju zatvorene neke ulice u starome dijelu grada

Metković, 28.6.2019. - Obavijest o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja biciklističkih utrka XCE Metković 29. lipnja i XCO Predolac (Neretvanski đir) 30. lipnja.

U subotu, 29. lipnja od 12 sati do 18 sati privremeno će se za promet zatvoriti sljedeće ulice: Vladimira Nazora od raskrižja s o. Ante Gabrića do Skala IV, Skale IV, II i III, Petra Svačića, te o. Ante Gabrića od raskrižja s Petra Svačića do Vladimira Nazora. Navedene će se ulice koristiti za biciklističku utrku eliminator XCE Metković te će u navedenom vremenu radi sigurnosti natjecatelja biti zatvorene za promet i bez parkiranih vozila. Biciklistički klub Metković osigurat će dovoljan broj redara za sigurnu provedbu utrke, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

U nedjelju, 30. lipnja održava se XCO Predolac – međunarodna UCI class 2 utrka i utrka hrvatskog kupa. Zbog toga će se 8 sati do 15 sati radi sigurnosti natjecatelja za promet osobnih motornih vozila zatvoriti Lovački put od vodospreme do raskrižja s Dubrovačkom ulicom.

Od 10,30 do 11 sati te od 13 sati do 13,30 privremeno će se za promet zatvoriti Ulica Vladimira Nazora do raskrižja Lovačkim putom i cijeli Lovački put. One će se koristiti samo u vrijeme starta koji je na Trgu kralja Tomislava. U navedeno vrijeme te će ulice biti zatvorene za promet i bez parkiranih vozila. Biciklistički klub Metković osigurat će dovoljan broj redara za sigurnu provedbu natjecanja, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

Za privremeno zatvaranje ulica i organizaciju događaja BK Metković posjeduje dozvole PP Metković i grada Metkovića.
   

Zahvaljujemo na razumijevanju

Biciklistički klub Metković