vijesti www.metkovic.hr

 Kazalište

Hit-komedija 'Kod Tita u raju' stiže i u Metković

Metković, 13.11.2016. - Kazališna predstava Kod Tita u raju igrat će se u srijedu, 23. studenoga s početkom u 20 sati na pozornici metkovskoga GKS-a. Riječ je o satiričnoj komediji koja višekratno puni kazališne i druge dvorane širom Hrvatske i susjednih država.

Ranko Goranović, idejni tvorac predstave, koautor teksta i glumac je koji igra Franju Tuđmana i lik Paje, čovjeka iz naroda. Andrija Kovač, bard srpskoga glumišta, nekoliko puta nagrađivan glumcem godine, u predstavi igra Tita, a Marko Vučković, jedan od najboljih glumaca mlađe garde, miljenik ženske publike i poznati lik iz ljubavnih serija, najoriginalniji je lik. On je novo osvježenje predstave, koji svojim glumačkim šmekom igra originalan lik Slobodana Miloševića.

Ulaznice za predstavu prodavat će se od sutra, 14. studenoga na sljedećim mjestima: 1 – 10 red u GKS-u Metković (radnim danom od 9 do 13), 11 – 17 red u Cafe baru 'Ćakula', a one na balkonu u Cafe baru 'Best'. Cijena za prva četiri reda je 50 kn, a za sva ostala mjesta 40 kn. Rezervacije se ne primaju.