vijesti www.metkovic.hr

 Obavijest

Dovedite djecu sutra na Trg na ukrašavanje božićne jele

Metković, 2.12.2016. - Grad Metković, Turistička zajednica Grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport Metković u subotu, 3. prosinca od 10 sati organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava.

Nastupit će djeca iz Dječjega vrtića Metković, koja će i ukrašavati jelu s djecom iz DV Leut i DV Mali Isus te s učenicima OŠ Stjepana Radića i OŠ don Mihovila Pavlinovića. Njima će se pridružiti i štićenici Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

Pozivaju se roditelji čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje da ih svakako dovedu na Trg. Božićnu jelu darovala je obitelj Mate Glavinića Pilipa, a za postolje su se pobrinuli Oliver Primorac i Čistoća Metković. Ivica i Jakov Ivaniš Kulija izradili su nove jaslice s velikim figurama, a u ukrašavanju će, kao i do sada, pomoći djelatnici JVP Metković.

Još jednom ponavljamo da će se zbog postavljanja božićne jele danas od 20 (a ne kao što smo bili javili od 18) sati dijelom Ulice S. Radića uz Trg prometovati otežano, tj. naizmjenično.